megamoolahlogo

Mega Moolah – en spilleautomat som tar gevinster til nye høyder

Introduksjon

Mega Moolah fra Microgaming holder på den gjeveste rekorden en spilleautomat kan ha. Med samtlige resultater fra spillere på 13 millioner pund, 10 millioner dollar og 7,5 millioner canadiske dollar er dette en automat Microgaming kan være stolt av. Dette er premier som er store nok til å havne i Guinness rekordbok, og i 2015 gjorde Mega Moolah nettopp dette. Til dags dato er det fortsatt ingen som har klart å slå denne rekorden. Mega Moolah er en spilleautomat som gjør jobben sin og leverer gevinster i hytt og pine, samtidig som jackpotene blir fylt opp av alle spilleres innskudd. Siden Mega Moolah er en veldig populær automat, blir de fire jackpotene fylt opp svært raskt. Ja, du hørte riktig: Mega Moolah har hele fire jackpoter, og mye annet morsomt å by på.

Siden Mega Moolah er en populær automat fra Microgaming, har leverandøren sørget for at automaten er tilgjengelig på alle plattformer. Mega Moolah er tilgjengelig via din pc, telefon eller nettbrett, og fungerer like bra på alle plattformer. Mega Moolah sin egen hjemmeside er også alltid tilgjengelig. Her kan du følge med på alle gevinster og rekordhøye premier som blir vunnet på automaten. Ingen spillere skal noen gang gå glipp av muligheten til å spille på denne automaten!

Gevinstlinjer og innskudd

Spilleautomaten av alle spilleautomater har et normalt oppsett med fem hjul og 25 gevinstlinjer. På disse gevinstlinjene kan du tjene gode gevinster. De store jackpotene, som alle er ute etter, kan derimot bare vinnes i automatens bonusspill, lykkehjulet. De fire jackpotene som kan vinnes kommer med stigende gevinster og heter Mini, Minor, Major og Mega. I den siste jackpoten, som heter Mega, er det alltid garantert en minimumsgevinst på hele en million pund. Siden Mega Moolah er en progressiv spilleautomat, betyr dette at en prosent av alle innskudd går til den totale jackpoten. Enten om du velger å spille for et par korner, eller flere hundre, betyr det at din innsats blir lagt inn i jackpoten som skal vinnes av den neste heldige spilleren.

Tema og design

Mega Moolah er kongen på savannen, bokstavelig talt. Denne spilleautomaten tar deg med på tur til Afrika, hvor du kommer til å bli bedre kjent med flere ville dyr. Spillets bakgrunn er en savanne, helt enkel og dekket med behagelige farger. I spillets hjul vil du derimot se samtlige dyr du ville sett på en savannetur i Afrika. Her er det sebraer, giraffer, elefanter og ikke minst løver som spinner rundt på spillehjulene. De ser like sultne ut på gevinster som det vi er. Ellers er både musikken og resten av designet i Mega Moolah ikke så ekstravagant. Designet er rolig uten mye effekter og detaljer, og det er nok derfor Mega Moolah har råd til å dele ut så store gevinster.

Bonusfunksjoner

I Mega Moolah er det lykkehjulet og dets jackpoter som er bonusfunksjonen. Dette lykkehjulet kan dukke opp når som helst, og det eneste du trenger å gjøre er å spille et par runder og håpe på det beste. I tillegg har Mega Moolah wild- og scatter-symboler, slik som de fleste andre spilleautomater. Disse symbolene fungerer slik som vi er vant med dem fra andre automater.

Fordeler

Når du spiller på Mega Moolah, spiller du på en rekordholderne automat. Du er garantert sjansen til å spille om de aller største jackpotene og gevinstene på markedet, avhengig av hva din innsats er. Få automater gir deg like store jackpoter, like hyppig. Om du er i tvil kan du alltid sjekke ut Mega Moolah sin egen hjemmeside, hvor de hele tiden oppdaterer om de store gevinstene de deler ut.

Ulemper

Selv om Mega Moolah er en automat hvor store penger er i rotasjon, er dette ikke let å gjette seg til. Det virker ikke som om Microgaming brydde seg så veldig mye om designet til denne automaten når de lagde den. Bakgrunnen er kjedelig, det er få detaljer og animasjonene er ikke de beste. Hele automaten kan egentlig se litt ut som et barnehageprosjekt. Når Mega Moolah i tillegg kommer fra en av de største leverandørene på markedet er dette spesielt skuffende.

Oppsummering

Mega Moolah er en av spilleautomatene som leverer de største gevinstene til sine spillere. Her pumpes jackpotgevinster regelmessig ut, og du kan følge med på dette på Mega Moolah sin egen hjemmeside. Mega Moolah er tilgjengelig på alle plattformer, og du har alltid automaten tilgjengelig på pc eller smarttelefon. Det enkle designet vil fungere like godt på alle dine enheter. Ønsker du en vill safaritur som kan resultere i store gevinster? Da er Mega Moolah den perfekte automaten for deg.

 

Featured Casino
100% matchbonus Opptil 300 €
Privacy Policy