Mega Fortune

Lev luksuslivet i spilleautomaten Mega Fortune

Introduksjon

Mega Fortune er et spill som ikke sparer på en eneste krone. Dette gjelder både gevinstene og designet. Denne automaten tar deg med til luksuriøse omgivelser og vil få deg til å lengte etter varme strøk, millionærdrømmen og et kaldt glass champagne. Som om dette ikke var nok, har Mega Fortune også en storebror, Mega Fortune Dreams, som har tatt dette temaet og designet til nye høyder. Dette spillet fra Net Entertainment kommer definitivt til å forføre deg med sin gode grafikk, nydelige detaljer og et spill som aldri har et rolig øyeblikk!

Som er progressiv jackpotautomat har Mega Fortune alltid høye gevinster som roterer rundt i systemet. Dette er derimot en spilleautomat som lar deg vinne disse gevinstene på en underholdende måte. I Mega Fortune kan du forvente deg intensive spillerunder, store sjanser og et lykkehjul som kan resultere i de aller høyeste jackpotene. Her kan du ikke bare lene deg tilbake og se på, for Mega Fortune tar deg virkelig med inn i selve spillet og holder deg engasjert i mange timer. Hvis du ønsker deg mer underholdning, og mindre monoton automatikk i spillet, er Mega Fortune et godt sted å starte.

Gevinstlinjer og innskudd

Mega Fortune har ikke noe revolusjonerende oppsett. I spillet kan du observere de fem hjulene med 25 gevinstlinjer spinne rundt med luksuriøse symboler. For å få hjulene i gang og få sjansen til vinnerrekker, er du først nødt til å sette inn en innsats. I motsetning til spillets tema, er ikke disse innsatsene nødvendigvis noe luksuriøse. Mega Fortune er et spill for store samt beskjedne spillere. Innsatsen starter normalt på noen kroner, og strekker seg opptil flere hundre kroner per spinn. Husk at hvor mye du legger inn i hver runde vil påvirke hvor mye du har sjanse på å vinne.

Hovedfunksjonen til spillet i Mega Fortune er derimot ikke selve gevinstlinjene. Ja, disse kan også skape noen gode gevinster, men ikke like store som de som ligger i lykkehjulet. Denne bonusfunksjonen er hvor de store jackpotene Mega, Major og Rapid ligger. For å komme deg til lykkehjulet er du nødt til å få tre eller flere Wheel of Fortune-symboler fra venstre mot høyre i hovedspillet.

Tema og design

Temaet i Mega Fortune er svært luksuriøst. Selv etter mange timer på denne automaten, kommer du nok til å oppdage nye detaljer og elementer som du ikke har lagt merke til før. Her ved den luksuriøse havnen kan du se dyre biler, enorme yachter, blinkende lys og smakfull champagne. Akkurat slik en jackpotmillionær kan forvente å leve. Selve grafikken og animasjonen i spillet fungerer også fint. Vi kan nesten ikke forvente mindre av Net Entertainment.

Bonusfunksjoner

Wild-symbolet i Mega Fortune kommer du til å se ofte. Denne yachten kan fungere som et hvilket som helst symbol, og kan erstatte det for å skape vinnerrekker til din fordel. Fem wild-symbol på én gevinstlinje betyr også 10 000 mynter. Mega Fortune har selvfølgelig også scatter-symboler som resulterer i mange gratisspinn. Den beste bonusen er nødt til å være lykkehjulet. Med tre eller flere Wheel of Fortune-symbol i hovedspillet, kan du spille om de aller største gevinstene.

Fordeler

Når du spiller Mega Fortune blir du tatt med inn i de aller vakreste omgivelsene. Mega Fortune har et av de beste og mest luksuriøse designene på markedet. Pengene som er lagt inn i utviklingen av dette designet er nødt til å være nesten like store som de du kan vinne i spillet. Dette flotte designet gjør også at du blir mer engasjert i spillet, og du trenger ikke å bare sitte der og trykke på en spinn-knapp.

Ulemper

Det er rapportert av flere spillere på nett at spillets viktigste funksjon, lykkehjulet, ikke dukker opp like ofte som det egentlig burde. Dette er synd, da Wheel of Fortune er hva som trekker til seg mange spillere. Det er litt synd å tenke på at de tre jackpotene vokser seg så store fordi de ikke deles ut så ofte. Det er ikke skrevet mye om hvor ofte de andre bonusfunksjonene dukker opp, så forhåpentligvis er wild- og scatter-symbolene med på å jevne ut forholdet.

Oppsummering

Mega Fortune er en automat som vil ta deg med inn i rikdommen. Nå snakker vi om designet, men om du er heldig og lander på en jackpot kan det fort bety noe annet også. Med et flott og engasjerende spill, generøse innsatser og et lykkehjul med enorme jackpoter, er Mega Fortune en spilleautomat som vil underholde deg i timevis. Om du ønsker å leve livet som i Mega Fortune, kan du trykke deg inn i spillet og håpe på at lykkedagen din er i dag!

Featured Casino
100% matchbonus Opptil 300 €
Privacy Policy