Gryphon’s Gold

Gryphon’s Gold – en magisk spilleautomat

Introduksjon

Gryphon’s Gold er en fortryllende automat fra Novomatic. Novomatic er allerede kjent for å ha skapt mange gode spilleautomater med magiske temaer, så dette lover godt. Noen andre automater du helt sikkert har hørt om inkluderer Book of Ra, 4 Reel Kings og Autumn Queen. Gryphons, eller Griffer som det heter på norsk, er magiske dyr som er kjent fra eventyr fra barndommen. Dette er dyr som er halvt ørner og halt løver. Du kan lure på hvorfor dette er et tema på en spilleautomat, men det er en god grunn bak dette. Gryphon’s Gold tar plass i kongeriket Winalot, hvor Griffene terroriserer befolkningene. Griffene stjeler sølv og gull og gjemmer det i den fortryllede skogen. Winalot trenger noen som kan finne igjen alle skattene som ligger begravd under spillehjul og symboler. Kan kanskje du klare dette?

I Gryphon’s Gold kan du forvente deg mange timer med spilleglede. Denne spilleautomaten har et klassisk oppsett med et godt design, men har også mange andre ting på lur. En herlig bonusfunksjon som kommer til å skape mye glede er også inkludert. Gryphon’s Gold er en spilleautomat for alle, og er til og med tilgjengelig i en gratisversjon. Blir det en eventyrlig avslutning på skattejakten din i spilleautomaten Gryphon’s Gold?

Gevinstlinjer og innskudd

Denne spilleautomaten er satt opp med et tradisjonelt design og oppsett. Med fem hjul og 10 gevinstlinjer kommer ikke spilleautomaten Gryphon’s Gold med noen overraskelser. Dette gjelder også symbolene som snurrer rundt i spillet. Symbolene A, K, Q, J, 10 og 9 kommer til å gi deg noen mindre gevinster. De illustrerte symbolene som slottet, enhjørningen, rosene og prinsessen vil gi deg noen større gevinster. Det beste er derimot at disse gevinstene er oppnåelig for minimale innskudd.

Gryphon’s Gold lar alle spillere få sjansen til å lete etter skattene i skogen. Innskuddene på automatene kan være så små som 1 mynt per spinn. Som en svært populær automat på markedet er Gryphon’s Gold også tilgjengelig i en gratisversjon, slik at du kan prøve ut spillet før du satser ekte penger på det. Dessverre kommer denne gratisversjonen uten de store gevinstene.

Tema og design

Gryphon’s Gold er en spilleautomat med et magisk tema. I Gryphon’s Gold dykker du ned i en magisk skog som skjuler mange skatter og herlig gevinster. Når du går mellom de fortryllede trærne kommer du til å møte på mystiske vesener og kanskje ser du den vakre prinsessen. I spilleautomaten ser du alle de magiske elementene. Gryphon’s Gold sine spillehjul er dekket av enhjørninger, eventyrlige slott, magiske roser og vakre kvinner. Selv de klassiske symbolene som tallene og bokstavene har noe magiske over seg, og er dekket i mystiske mønstre. Gryphon’s Gold er en vakker spilleautomat som er en fryd for øynene. Animasjonene på spilleautomaten er også utført på en fantastisk måte, og de godt designede illustrasjonene spinner flott rundt på automaten.

Bonusfunksjoner

Gryphon’s Gold er en spilleautomat uten noen store bonusfunksjoner. Likevel er det noen morsomme effekter ved enkelte symboler og kombinasjoner. Det første symbolet er griffin-symbolet. Dette symbolet er et wild-symbol som kan erstatte alle andre symboler i spillet, og kan skape vinnende kombinasjoner og enorme gevinster. Dessverre kan ikke griffin-symbolet erstatte det viktige scatter-symbolet. Scatter er helt unikt, og er representer av skog-symbolet. Dette symbolet er lett å se, da det er fult av trær med ansikt. Tre eller flere scatter-symboler vil gi deg ekstra runder på automaten, samt en multiplikasjon ganger tre på dine gevinster.

Fordeler

Gryphon’s Gold er en vakker automat med mange fortryllende elementer, men når automaten kommer fra Novomatic kan vi ikke forvente noe mindre. Spilleautomaten har et vakkert design som er lett på øynene. Det gode designet og de vakre illustrasjonene er godt komplimentert av god grafikk og feilfrie animasjoner. Det beste er at hvem som helst kan spille på denne magiske automaten. Gryphon’s Gold lar deg spille for så lite som 1 mynt, og har til og med en gratisversjon av spillet. Gryphon’s Gold er også tilgjengelig via din smarttelefon.

Ulemper

Gryphon’s Gold tar ikke med seg noe revolusjonerende inn på spillemarkedet. Denne automaten har et tradisjonelt oppsett uten noe helt spesielt ved seg. Gryphon’s Gold har ingen spesielle bonusfunksjoner eller ekstra elementer som gjør spilleopplevelsen til noe unikt. Helt enkelt kan vi si at vi si at det finnes 100 andre spilleautomater som er helt like som Gryphon’s Gold. Heldigvis har vi de vanlige scatter- og bonussymbolene som gjør spillet litt mer interessant.

Oppsummering

Spilleautomaten Gryphon’s Gold tar deg med på en eventyrlig reise ut i en fortryllet skog som gjemmer en rekke stjålne skatter. Flygende beist har stjålet sølv og gull fra befolkningen i Winalot, og det er din oppgave å finne skattene. Det beste er at du får beholde dem! Om du ser etter en klassisk spilleautomat med et godt utført design og tradisjonelt oppsett, er Gryphon’s Gold en automat for deg. Her får du alt det vi elsker med spilleautomater, på én plass.
 

Featured Casino
100% matchbonus Opptil 300 €
Privacy Policy